Bericht versturen
Shenzhen Bowei RFID Technology Co.,LTD.
E-mail lyh@brrfid.com TELEFOON 86-755-26653596
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Bedrijfsnieuws Over Toepassing van RFID-technologie in het beheer van het wassen van linnen
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Toepassing van RFID-technologie in het beheer van het wassen van linnen

2024-03-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Toepassing van RFID-technologie in het beheer van het wassen van linnen

Als een traditionele industrie op het gebied van hoteldienstverleners is linnen geleidelijk ontwikkeld rond de ontwikkeling van de hotelindustrie.Of het nu gaat om een hotel met een ster of een hotelketenHet is een onmisbaar en belangrijk materiaal voor alle soorten hotels, die met duizenden stukken linnen te maken hebben bij het overhandigen, wassen, strijken, afwerken, opslaan en andere processen.effectief de dagelijkse overdracht van wasgoed voltooien, het bijhouden en beheren van elk wasproces, tijdstippen, inventarisstatus en effectieve indeling van linnen, enz. zijn een grote uitdaging,In het algemeen zijn er veel moeilijkheden met traditionele verwerkingsmethoden voor linnen..

 

Praat over de toepassing van RFID-technologie in het beheer van het wassen van linnen


1) De overdracht van de papierwaswerkzaamheden is ingewikkeld en moeilijk te ondervragen

2) Vanwege de angst voor kruisbesmetting kunnen bepaalde linnenhoeveelheidsstatistieken niet worden uitgevoerd,en de discrepantie tussen de hoeveelheid wassen en het tijdstip van verzameling is gemakkelijk om zakelijke geschillen te veroorzaken.

3) Elke stap van het wasproces kan niet nauwkeurig worden gecontroleerd, en het linnen lekt.

4) Het gebruik en de wastijden van linnen kunnen niet nauwkeurig worden geregistreerd, wat niet bevorderlijk is voor een wetenschappelijk beheer van linnen.


Met behulp van RFID-radiofrequentie-identificatietechnologie wordt het UHF-waslabel toegepast op het intelligente beheer van wasmiddelen en een efficiënt werkplatform voor snelle inzameling, sortering,automatische inventarisatie en het nemen van kleding is gebouwd in de wasindustrie, waardoor de werkdoeltreffendheid aanzienlijk wordt verbeterd en het foutenpercentage wordt verminderd.

 

De RFID waslabel is ingebouwd in het doek, en het hele spoor van het doek kan worden gerealiseerd doorde RFID-handheldMet behulp van de uniekheid van UHF RFID-tags en de kenmerken van de lezer kan op afstand en snel tegelijkertijd in batches worden gescand.de toepassing ervan in het beheer van het wassen van linnen heeft de volgende kenmerken::

 

laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van RFID-technologie in het beheer van het wassen van linnen  0

 

1) UHF RFID waslabel kan meer dan 200 keer wassen, met waterdichtheid, anti-wasmiddel, goede hittebestendigheid en andere kenmerken.

2) UHF industriële onderdelen, 5 meter van de kar, mand kan snel honderden linnen lezen, opsommen, sorteren, onmiddellijk het gebruik van linnen begrijpen.

3) Automatisch identificeren, tellen en bijhouden van alle linnen, automatisch rapporten genereren om de voorraad te controleren en nauwkeurig vragen stellen hoeveel keer elk linnen is gereinigd en waar het voor het laatst is geplaatst.

4) Het vermindert de arbeidsintensieve werkzaamheden, maar het kan ook het verlies van linnen effectief verminderen.

 

Door middel van de statistische analysefunctie van registratie, overdracht, intern beheer en achtergrondgegevenshet kan nauwkeurig de wassituatie en levensduur van elk enkel stuk linnen verkrijgen, waarmee het hotelmanagement de belangrijkste indicatoren zoals de kwaliteit van het linnen kan begrijpen en volgens deze analysegegevens wanneer het linnen het maximale aantal reinigingen bereikt,het systeem kan een alarm ontvangenEn herinner de medewerkers tijdig aan verandering, het verbeteren van het serviceniveau van het hotel, het verbeteren van de klantbeleving.

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-26653596
B222, gebouw 2, industriële zone HONGPAI, gemeenschap Qiaotou, Fuhai straat, Baoan district, Shenzhen
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons